Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

IMPULS-LEASING Jankov Vŕšok 2013 má v zozname prvých prihlásených

Wednesday, 26. 06. 2013 - 16:29, Zdenka Frývaldská   

IMPULS-LEASING Jankov Vŕšok 2013 má v zozname prvých prihlásených

V poradí siedme podujatie z Majstrovstiev Slovenska v Pretekoch automobilov do vrchu pre rok 2013 sa uskutoční na trati Uhrovec - Jankov vŕšok už začiatkom augusta.

 

Tibor Szabosi;co8c1826-3.jpg

Jedno z najobľúbenejších, najobsadenejších a najsledovanejších podujatí z "kopcového" kalendára pre sezónu 2013 sa nezadržateľne blíži. IMPULS-LEASING Jankov Vŕšok 2013 privíta aj v tomto roku v prvý augustový víkend prevažne slovenských a poľských jazdcov, ktorí budú zbierať body do FIA Zóny strednej Európy a FIA Zóny strednej Európy - historikov, Majstrovstiev Poľska, Majstrovstiev Slovenska a Slovenského kopcového pohára. Pripravená pre nich bude známa trať z Uhrovca na Jankov vŕšok o dĺžke 3700 metrov, prevýšením 250 metrov a 27 zákrutami. Počas oboch víkendových dní absolvujú súťažiaci tradične po dve tréningové a dve ostré merané jazdy, ktoré rozhodnú o víťazoch i porazených.

jvrsok13.jpg

Aktuálny zoznam prihlásených obsahuje zatiaľ sedem mien. Medzi prvými sa prihlásili obaja jazdci Autotechna Racing Teamu, Tomáš Mády a Jaroslav Baránek, ale aj jazdec ML Racing Teamu, Martin Lešo. Chýbať nebudú ani Erich Achs, Rastislav Řeháček či Ivan Kačeriak. Slovenskú šesticu dopĺňa zatiaľ jediný zahraničný pretekár a to Rakúšan Christian Holzer. Všetky dokumenty či už prihlášku, zvláštne ustanovenia alebo sprievodcu k pretekom môžu záujemcovia o štart nájsť na oficiálnej stránke organizátora.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri