Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV RALLY TEAM vstupuje do sezóny

Thursday, 02. 05. 2019 - 14:12, Public relations   

IMAXX-ADV RALLY TEAM vstupuje do sezóny

Sezóna odštartovala u našich západných susedov bez našej posádky. Dôvody netreba vôbec konkretizovať, lebo podstatné je, že od druhého dejstva M-SR 2019, ktoré sa uskutoční 03.-05.05.2019 pod Tatrami už naša stabilná posádka Peter Gavlák – Emil Horniaček nebude chýbať.

V minulom ročníku sa našej posádke veľmi nedarilo, keď museli odstúpiť po smolnej technickej poruche, ktorá sa prejavila v totálnej prietrži mračien a krupobití.

Tibor Szabosi;c30i4877-15.jpg

Peter: „Minulý rok k nám bolo počasie nemilosrdné a my sme si moc v okolí Popradu nezajazdili. Pevne verím, že tento rok pôjde všetko ako má a my si s chuti zajazdíme, aj napriek tomu, že predpoveď počasia je zatiaľ dosť nestabilná. Všetci súperi v triede už odjazdili prvý závod a sú už rozjazdení, tak dúfam, že počas testu pred súťažou sa naštartujem do pretekárskeho módu čo najskôr, až môžem podať dobrý a hlavne potešiteľný výkon. Konkurencia bude tento rok ešte silnejšia, čo je veľmi motivujúce. Ja sa budem snažiť pokračovať v progrese a využívaní možností a kvalít R-5 ťky. Je ešte čo zlepšovať a kde pridať!“

Tibor Szabosi;v3i6334.jpg

Naša posádka odštartuje opäť na Škode Fábia R5 z dielne MM Rally team-u, ktorý nám pripravoval súťažné vozidlo aj v predošlej úspešnej sezóne, kedy náš tím vybojoval 3. miesto v abs. poradí.

„S prípravou vozidla a vôbec s celkovým fungovaním tímu sme boli doteraz spokojní, takže sme sa dohodli, že tento rok budeme opäť spolupracovať a spoločne bojovať v slovenskej rally o čo najlepšie výsledky“, dodáva manažér tímu.

Tibor Szabosi;c30i5080-7.jpg

Emil: „ máme pred sebou štart do novej sezóny a pre mňa domácu súťaž, ktorá sa ide v nedeľu naozaj okolo môjho domu, ako sa hovorí. Po zimnej prestávke sa teším, že si opäť s radosťou zajazdíme. Konkurencia je slušná, nám pridelili až štartové číslo 7, ale pevne dúfam, že nám prinesie šťastie!“

Tento rok nás čaká opäť náročná sezóna po každej stránke. Na prvý štart sa už všetci tešíme a pozývame všetkých fanúšikov do Popradu.

Tibor Szabosi;v3i5925.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri