Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

II. silvestrovská miniautoshow Revúca * pridané video

Friday, 02. 01. 2009 - 10:10, T. Szabosi   

II. silvestrovská miniautoshow Revúca  * pridané videoV nedeľu 28. decembra sa všetci priaznivci autošportu stretli v Revúcej na druhom ročníku MiniAutoShow. Hneď po príchode ste si iste mohli všimnúť že od prvého ročníka urobili usporiadatelia z Autokrosového klubu Revúca veľký krok vpred.

Zabezpečili tribúnu s ozvučením a stupňom víťazov. Pozvanie prijal aj Martin Čánik , moderátor známy z autokrosových podujatí. Pripravená bola aj fotobunka, ktorá sem-tam mrzla ale keď sa tak stalo, organizátori hneď umožnili súťažiacim jazdu opakovať.

Štefan Gombala;img_3256.jpg

Samozrejme nemôžem zabudnúť ani na Jozefa Béreša ml. ktorý svojimi perfektnými prejazdmi udivoval prítomných divákov počas prestávok medzi jednotlivými rozjazdami. Na mikrofón nám prezradil aj to, že na budúcu sezónu, ak všetko pôjde ako má, by mal osedlať Peugeot 207 , S2000 a sponzorovať by ho mal Stylex. Pretože ako všetci vieme Tempus skončil so sponzorovaním rally podujatí na Slovensku a aj rally teamu Jožka Béreša.

Štefan Gombala;img_3424.jpg

Na tomto podujatí predstavil svoju novú Škodu Fabia aj Jozef Kriška. S týmto autom sa plánuje zúčastniť 4. januára 2009 Autoslidu v Žarnovici. Neskrýval radosť z výkonu nového dvojlitrového motora a len tak so žartu nám prisľúbil že sa pokúsi zosadiť z trónu úradujúceho majstra Autoslidu Karola Šedivého.

Štefan Gombala;img_3080.jpg

No tí čo videli Karola pretekať, vedia že on nikomu nič nedaruje len tak ľahko. Tak na tento súboj sa teším, Jožkovi Kriškovi držím palce a nech mu vydrží technika! Vráťme sa však k MiniAutoShow. Pre divákov bolo vstupné zdarma a zabezpečené bolo aj občerstvenie.

Štefan Gombala;img_2802.jpg

Prihlásených bolo viac než 60 súťažiacich . Boli pre nich pripravené hodnotné ceny. Pre toho čo dosiahne najlepší čas, bez rozdielu tried, bola dokonca pripravená hlavná cena a tou bolo domáce kino. Ale ani ostatný neodišli na prázdno, pretože cien bolo pripravených až toľko, že v jednej triede boli odmeňovaný až siedmi najlepší. Súťažilo sa na dve rozjazdy.

Štefan Gombala;img_2950.jpg

Časy dosiahnuté v jednotlivých rozjazdoch sa súťažiacemu sčítali. Rozdelenie do tried sa vykonalo podľa nových predpisov MRC pre sezónu 2009. Výsledky si môžete pozrieť na domovskej stránke organizátora – www.akrevuca.sk alebo kliknite tu.

Štefan Gombala




Fotogaléria z podujatia časť prvá

Fotogaléria z podujatia časť druhá






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri