Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Igorov Autoslide 2010

Friday, 15. 01. 2010 - 17:51, Erik Toček   

Igorov Autoslide 2010

Ani nie týždeň po absolvovaní finále v Žarnovici si Igor Drotár opäť zmeria sily so súpermi na plochodrážnom ováli. Už zajtra (16.1.) sa postaví na štart Autoslidu 2010 v Pardubiciach, kde by mali panovať pravé zimné podmienky, tak charakteristické pre toto podujatie. Citeľnou zmenou v porovnaní s premočenou Žaronovicou bude tiež silnejšia konkurencia, no Igor vyráža k naším západným susedom s rovnakou taktikou, s akou sa prezentoval na strednom Slovensku.

Jozef Pisch;1t1u2653-1.jpg


„Do Žarnovice som sa vybral s cieľom úspešne odprezentovať tím Liqui Moly, pobaviť divákov a predstaviť im novú Fabiu WRC, ale popri tom všetkom najmä priviesť auto v poriadku do cieľa finále. Snažil som sa o čo najlepší výsledok, ale popravde, tento typ závodenia nie je práve naša parketa a určite som tu nechcel vyhrať za cenu poškodenia auta. Počasie najprv vyzeralo priaznivo a tešil som sa na pekné preteky a príležitosť trochu viac spoznať nové auto. Potom však začalo pršať, trať sa neskutočne rozmočila a riziko kontaktu sa nebezpečne zvýšilo. Fanúšikov to však neodradilo a pri pohľade na nich som sa napriek podmienkam na trati rozhodol pokračovať.

Dominik Bugár;d13-0057-ps.jpg


Prvú rozjazdu som vyhral, v tej nasledujúcej som bol druhý a tretiu zakončil patrične na treťom mieste. To mi zabezpečilo postup do finále a teda splnenie cieľa, ktorý som si dal pred súťažou. Zostávalo už len doviesť Fabiu v poriadku do cieľa finále, čo sa mi nakoniec podarilo a napriek môjmu konečnému umiestneniu som spokojný. Určite sa dalo ísť aj lepšie, ale v daných podmienkach nemalo zmysel neprimerane riskovať.

Dominik Bugár;f02-8954.jpg


Teší ma, že sa môj výkon páčil reklamným partnerom, verím že rovnako boli spokojní aj diváci, ktorí do Žarnovice v ten daždivý deň prišli. Auto fungovalo výborne. Šiel som na pneumatikách s hrotmi a „šotolinovom" podvozku. Musím vyzdvihnúť prácu celého môjho tímu, prenajímateľov a najmä mechanikov, boli výborní. Teraz sa presúvam do Pardubíc, kde sľubujú organizátori pravé severské podmienky. Už sa neviem dočkať."

Peter Vranský;img-6127.jpg

 

 

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri