Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Igor pozýva do Žarnovice

Saturday, 09. 01. 2010 - 11:50, Erik Toček   

Igor pozýva do Žarnovice

Pravoverní fanúšikovia "jazdy šmykom" sa už určite nevedia dočkať blížiacej sa nedele. Do štartu žarnovického Autoslidu, ktorý si každým rokom získava stále väčšiu popularitu, zostáva už len niekoľko hodín. Ani toľko spomínaná kríza nedokázala ohroziť toto podujatie a tak sa po roku na plochodrážnom štadióne opäť objavia "báječní muži na lietajúcich strojoch".

Štefan Gombala;img_3564.jpg

Tak ako po minulé roky nebude medzi nimi chýbať jeden z najlepších slovenských pilotov - Igor Drotár. Ten privezie do Žarnovice ukázať svoje nové súťažné náradie Škodu Fabia WRC.

"Naša Fabia síce nie je žiaden nováčik vo svete motoršportu, no zatiaľ je pre mňa stále novinkou, na ktorú si musím zvykať. Je to však veľmi príjemné zvykanie si a som nesmierne rád, že budem môcť toto krásne auto predstaviť slovenským fanúšikom už túto nedeľu v Žarnovici.

Radek Vojtěchovský;img-4005.jpg

Na toto podujatie sa teším každý rok a teraz, keď sa firma Liqui Moly stala jedným z generálnych partnerov Autoslidu, bude mať pre mňa pretek v Žarnovici ešte väčší význam. Cieľom každého súťažného jazdca je samozrejme víťazstvo a ja by som bol šťastný, keby bola v cieli oslavovaná ako najlepšia práve Fabia WRC s polepmi Liqui Moly. Na druhej strane je však pre mňa rovnako dôležité priviezť auto do cieľa v takom stave, v akom s ním vyštartujem. Tomu podriadim taktiku v pretekoch.

Ako každý rok, aj tentoraz očakávam ostré súboje a tvrdú konkurenciu, no verím, že všetko dobre zvládnem a najmä ľudia v hľadisku si prídu na svoje. V Žarnovici bola vždy vynikajúca atmosféra, na ktorú sa už teraz teším. Prídťe sa zabaviť a povzbudiť svojich favoritov. V tom kotli je potom radosť pretekať."

Teší sa na vás

Igor Drotár

 

 

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri