Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Igor Drotár neubral ani na Slovakia Ringu

Friday, 22. 11. 2013 - 10:10, Martin Trenkler   

Igor Drotár neubral ani na Slovakia Ringu

Slnko aj dážď navštívili spolu s desiatkami rally posádok nedávnu Auto Show na Slovakia Ringu. Igor Drotár si na náročnej trati a s „novým" spolujazdcom vyjazdil množstvo pekných zážitkov.

Auto Show je za nami nejaký ten týždeň a pred nami je XII. Setkání mistrů v Sosnovej. Ešte raz sa však vráťme na Slovakia Ring. Na posádky čakala rovnaká trať, len dvakrát v jednom a dvakrát v opačnom smere. Úzke a náročné obslužné komunikácie striedala široká rýchlostná dráha, ale aj krátke šotolinové úseky. Na suchu, aj pod návalom dažďa odolávala všetkým úskaliam posádka Škody Fabia WRC s oblepom Liqui Moly. Igor Drotár štartoval s kamarátom Mirom Králikom. Ten nahradil Vlada Bánociho, ktorý sa venoval tentoraz iným povinnostiam. Čo prinieslo štvrté pokračovanie Auto Show prešovskému pretekárovi? Igor Drotár: „Išlo sa mi výborne, a to aj napriek tomu, že som pri sebe nemal Vlada, ktorý si odskočil riešiť iné povinnosti. No aj s Mirom Králikom sa mi išlo dobre. Spoznal som veľa nových a zaujímavých ľudí a urobil som radosť fanúšikom všetkých vekových kategórií. Do jazdy sa nám votrela aj malá chyba - trochu sme sa zamotali a stratili. To nám však vôbec neprekážalo, pretože sme si v prvom rade prišli príjemne zajazdiť. Napokon sme skončili deviati, čo mohlo byť samozrejme lepšie, no to nám náladu nemôže nijako pokaziť. Teším sa už teraz na ďalšie výzvy a súťaže!" - dodal na záver Igor.

Martin Trenkler/RPM

Tibor Szabosi;co8c5608-6.jpg

Tibor Szabosi;gh7p9643-1.jpg

Tibor Szabosi;gh7p0609-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri