Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Igor Drotár na Autoslide 2008 vo farbách Liqui Moly

Thursday, 03. 01. 2008 - 13:11,    

Igor Drotár na Autoslide 2008 vo farbách Liqui MolyÚradujúci Majstri Slovenskej republiky v Rally 2007 a pretekov automobilov do vrchu v skupine A i Vícemajstri Zóny Strednej Európy 2007 sa na plochej dráhe v Žarnovici predstavia v úplne nových farbách. Hlavným reklamným partnerom tímu Slovakia Rally System na Autoslide 2008 bude spoločnosť LIQUI MOLY, pôsobiaca na slovenskom trhu štvrtým rokom.
Prestížna značka LIQUI MOLY patriaca do koncernu Mann+hummel vyrába kompletný sortiment automobilovej chémie počnúc motorovými, prevodovými a hydraulickými olejmi, cez autokozmetiku, prísadami do palív (aditívami) a vôbec všetkým, čo súvisí so servisom a starostlivosťou o dokonalú kondíciu všetkého čo má spaľovací motor.



Igor Drotár:
„Po pre nás veľmi úspešnej sezóne 2007 sa snažíme vytvoriť si dobré zázemie pre nasledujúci rok. Počas neho by sme radi absolvovali opäť s vozidlom najvyššej kategórie okrem slovenského majstráku rely a kopcov aj český seriál rallyšprintov a možno aj niečo viac.
Určite tak máme čo ponúknuť a zástupcov spoločnosti LIQUI MOLY to zaujalo. Na začiatok sme sa tak dohodli na spolupráci počas víkendového Autoslidu, čo je určite veľmi dobrá východzia pozícia pre ďalšiu spoluprácu. Octavia WRC, kompletne vo farbách LIQUI MOLY vyzerá naozaj veľmi-veľmi dobre a bude ma inšpirovať čo najlepším výkonom.“



Škodu Octaviu WRC, Igora Drotára i LIQUI MOLY môžete vidieť na ostro už túto nedeľu na plochej dráhe v Žarnovici.
Tím Slovakia Rally System a LIQUI MOLY vám želajú príjemnú zábavu.

Viac informácií na:
www.autoslide.sk
www.liqui-moly.sk

Štefan Malák


Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri