Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hyundai do Portugalska s trojicou posádok!

Saturday, 22. 02. 2014 - 08:57, Zdenka Frývaldská   

Hyundai do Portugalska s trojicou posádok!

Nový tím vo svetovej rally, Hyundai Shell World Rally Team, nasadí do Rally Portugal až tri súťažné vozidlá. Na sedadlá jazdcov sa posadia Thierry Neuville, Juho Hänninen a Dani Sordo.

 

Vladislav Maschl;dsc-1568-1.jpg

Na prvom európskom šotolínovom podniku WRC v roku 2014 sa po prvýkrát predstaví až trojica posádok Hyundai. Neuville s Gilsoulom, Hänninen s Tuominenom a Sordo s Martím absolvujú aprílovú Rally Portugal, no i Fafe Rally Sprint, ktorý jej bude predchádzať. Toto rozhodnutie urobil šéf tímu, Michel Nandan, ktorý verí tomu, že to všetkým môže len pomôcť. "S Thierrym, Juhom a Danim tvoríme skvelú "partiu". Ich skúsenosti budú pri ďalšom vývoji i20 WRC určite veľmi užitočné. Všetci sa navyše zúčastnia aj Fafe Rally Sprintu, kde budú mať diváci skvelú príležitosť vidieť naživo svojich "hrdinov" v akcii", zhrnul Nandan.

Vladislav Maschl;dsc-1722-1.jpg

Kórejský tím sa však aktuálne venuje testovaniu pred náročnou Rally Mexico, kde okrem tímovej jednotky - Neuvilla, odštartuje po prvýkrát na ostro aj Chris Atkinson.

scoo

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri