Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Horúce počasie, množstvo jazdcov, zaujímavé autá, zlomený traťový rekord....

Wednesday, 05. 08. 2009 - 13:08, T. Szabosi   

Horúce počasie, množstvo jazdcov, zaujímavé autá, zlomený traťový rekord....Prvý augustový víkend sme sa s celým tímom vybrali na kopec Jankov Vŕšok, kde štartovalo 84 áut.

Prvé preteky tejto sezóny boli tu na Jankovom Vŕšku v máji, kde som mal najlepší čas 2:10:193 a už som si myslel, že to bola hranica. V sobotných tréningových jazdách som sa pohyboval nad týmto časom, no v prvej ostrej jazde, to už bola naozaj hrana :-), a podaril sa mi čas 2:08,615. Bol som tesne za svojim kamarátom a konkurentom Gustom Podhájeckým, s ktorým sme sa naťahovali o každú stotinu. V druhej jazde som už išiel na istotu a časom 2.09,465 som si umiestnil na 16. miesto v celkovom hodnotení a 9. mieste v PAV SR.

Tibor Szabosi;img_7333.jpg

V nedeľných ostrých jazdách pri obrovských horúčavách som už nezopakoval sobotňajší najlepší čas ale takmer zhodnými časmi som si zabezpečil absolútne 17. miesto v celkovom hodnotení, 9. miesto v PAV SR, 5. mieste v skupine E1 a 1.mieste v triede E1 – 1600, pred Milošom Kolenom starším.

Tibor Szabosi;_mg_5245.jpg

V nedeľu sme Gustovi Podhájeckému vrátili porážku zo soboty a tak sa tešíme na ďalšie súboje, ktoré si zopakujeme na novej trati v rámci MS PAV Zaluz v Poľskej republike v dňoch 18. - 20. 09. 2009.

Tibor Szabosi;_mg_5693.jpg






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri