Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Horňákove slovenské testovanie

Friday, 23. 10. 2009 - 21:55, Miroslav Majláth   

Horňákove slovenské testovaniePo minulotýždňovom Epilogu, kde sa Mirovi Horňákovi podarilo získať slovenský vytrvalostný titul v divízii 4 do dvoch litrov a v českom majstráku 2. Miesto pre tím IP Racing ešte nemal čas na oslavu, či oddych a už zamieril na testovanie.


Tibor Szabosi;img_0928.jpg

V tomto prípade však ani tak nešlo o testovanie techniky, ako skôr o ostesovanie a odskúšanie nového slovenského okruhu. Na testy, ale aj povozenie priateľov, partnerov a novinárov poslúžil Renault Clio RS tímu ARC Bratislava, ktorý Miro počas sezóny pripravuje pre Mateja Konôpku, Alenu Savkaničovú, či Ivana Weisa.

Tibor Szabosi;img_0983.jpg

„Okruh je pekný, chýbajú ma ňom ešte obrubníky, čiže jazda ešte nie je taká akú by som si vedel predstaviť pri pretekoch. Nie celkom dobrý pocit som mal z horizontov, ktoré sú na trati vytvorené pri križovaní s technickými komunikáciami. Inak je pekný, veľmi technický a samozrejme jazdecky náročný. Jazda vytvalostných pretekov ktorým sa ja venujem tu bude ťažká z dôvodu striedania veľmi rýchlej časti okruhu,ktorá tvorí asi dve tretiny a zostávajúcej technicky náročnej pasáže. Som rád, že som si mohol okruh vyskúšať a zároveň som mohol povoziť niektorých kamarátov, reklamných partnerov a novinárov, ktorým som sa aspoň trochu mohol odvďačiť za celoročnú podporu,“
vyjadril svoje pocity po testovaní Miro Horňák.

Miroslav Majláth






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri