Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Honda sťahuje výkonnostnú stratu na Renault

Tuesday, 08. 08. 2017 - 10:10, Ľuboš Kašický   

Honda sťahuje výkonnostnú stratu na Renault

McLaren sa musí rozhodnúť najneskôr v septembri, či ostane s Hondou, alebo prestúpi k Renaultu.

 

 

Na Hungaroringu McLaren s motormi Honda nemal azda prvýkrát žiadne problémy so spoľahlivosťou a doviezol obidve autá na bodoch. Razom tak poskočil z posledného miesta v Pohári konštruktérov a Japonci veria, že ich motor ešte v tejto sezóne výkonnostne preskočí aj konkurenčný Renault.

Martin Trenkler;ren6438.jpg

McLarenu sa kráti čas na rozhodnutie, či ostane pri motoroch Honda, alebo prejde k Renaultu. Jednania s Mercedesom a Ferrari z logických dôvodov stroskotali a Renault je teraz jedinou alternatívou. Pre Hondu sa tak stáva referenčným bodom. Momentálne však Honda za Renaultom stále zaostáva asi o 60 koní.

Martin Trenkler;11o2147.jpg

„Som presvedčený, že dokážeme udržať výkonnostný vzostup a v závere sezóny by sme mohli predbehnúť aj Renault. Náskok jednoznačne sťahujeme. Ukazujú nám to dáta," tvrdí športový šéf Hondy Jusuke Hasegawa. Honda už avizovala, že po letnej dovolenke privezie do Spa-Francorchamps novú špecifikáciu motora, ktorá bude silnejšia o ďalších asi pätnásť koní.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri