Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Ferrari má na Monze potvrdiť Vettela aj Räikkonena

Monday, 07. 08. 2017 - 15:35, Ľuboš Kašický   

Ferrari má na Monze potvrdiť Vettela aj Räikkonena

Niekedy sa oplatí obedovať v motorhome Ferrari. Človek občas začuje aj to, čo ešte nemal začuť.

 

 

Ešte pred štartom maďarskej veľkej ceny sa chýry o tom, že Ferrari podpíše oboch súčasných pilotov zdali byť nadsadené. Po dvojitom víťazstve na Hungaroringu a potvrdení insiderom to však teraz naozaj vyzerá, že Räikkonen nepôjde ešte do dôchodku a Vettel ostane tiež.

Martin Trenkler;mg-0437-7.jpg

Na začiatku roka sa špekulovalo, že Sebastian Vettel podpísal predbežnú zmluvu s Mercedesom a po skončení kontraktu s Ferrari sa presunie k strieborným. Bottas sa však zjavne chytil a Mercedes si ho pravdepodobne nechá. Navyše aj červený tím z Maranella chytil vietor do plachiet a už ani Vettel neplánuje odísť. „Pravdou je, že zatiaľ nemám zmluvu na ďalšiu sezónu," priznáva Nemec. „No teraz sa nestarám o papierovačky. Teraz sú dôležité výsledky."

sergio1.jpg

Vettel vyhral v tomto roku štyri preteky a vedie priebežné poradie šampionátu. Kimi Räikkonen, najstarší pilot v štartovom poli, je pritom stále schopný voziť výsledky, počúvať tím a kryť chrbát Nemcovi. „Je to pravý tímový hráč," váži si Fínovej lojálnosti aj Sergio Marchionne, ktorý by mal osobne na Monze potvrdiť zostavu Vettel - Räikkonen aj na sezónu 2018.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri