Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Extra

Hľadá sa najbezpečnejší vodič Slovenska

Monday, 18. 11. 2013 - 14:50, Zdenka Frývaldská   

Hľadá sa najbezpečnejší vodič Slovenska

Orechová Potôň, 18. november 2013 - Centrum bezpečnej jazdy v areáli Slovakia Ring hľadá najbezpečnejšieho vodiča Slovenska. Ak máte chuť zabojovať o titul, zaregistrujte do 27. novembra na adrese najbezpecnejsivodicsr@drivingacademy.sk. Pred prichádzajúcou zimou si precvičíte krízové brzdenie či správne reakcie pri šmyku a navyše hráte o atraktívne ceny.

Centrum bezpečnej jazdy spolu s oddelením BECEP vyhlasuje súťaž Najbezpečnejší vodič SR. Súťaž je určená všetkým vodičom, ktorí majú záujem zlepšiť svoje jazdecké zručnosti a naučiť sa zásady bezpečnej jazdy. „Z národného plánu pre BECEP pre obdobie 2010 až 2020 vyplýva cieľ znížiť počet smrteľných nehôd o 50 %. Aj to je dôvod prečo organizujeme kampaň Najbezpečnejší vodič SR, ktorý bezplatne preškolí desiatky vodičov, vysvetľuje Milan Troška, riaditeľ oddelenia BECEP na Ministerstve dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky.
Spôsob prihlásenia je jednoduchý. Stačí zaslať registračný e- mail na adresu najbezpezpecnejsivodicsr@drivingacademy.sk do 27. novembra 2013 a správne vyriešiť kvíz o zásadách bezpečnej jazdy. Centrum bezpečnej jazdy pozve najlepších päťdesiat uchádzačov na praktický tréning, ktorý sa uskutoční 7. decembra 2013. Všetci zúčastnení budú bojovať o titul Najbezpečnejší vodič SR a atraktívne ceny.

Vodiči sa počas tréningu dozvedia spôsoby, ako reagovať v krízových situáciách na ceste. Po celodennom praktickom školení budú pripravení bezpečne zvládnuť nečakaný šmyk, krízové brzdenie, vyhýbacie manévre či prejazdy mokrými plochami. Viac informácií na www.drivingacademy.sk.

Miroslav Glasa;2013-09-28-vi-as-drivingacademy-00086.jpg

Slovakia Ring / Centrum bezpečnej jazdy
Centrum bezpečnej jazdy je najväčšie slovenské centrum zamerané na profesionálne vzdelávanie vodičov všetkých vodičských skupín. Je súčasťou jedinečného motoristického areálu Slovakia Ring v Orechovej Potôni. Od svojho vzniku, v roku 2011, Centrum vyškolilo viac ako 12 000 vodičov.

Slovakia Ring je moderný motoristický komplex so špičkovými parametrami. Okruh s dĺžkou 5 922 metrov sa radí medzi najdlhšie v Európe. Ponúka pestré možnosti využitia pre profesionálov aj amatérskych jazdcov. Pravidelne prináša prestížne motoristické podujatia pre širokú verejnosť. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdné zručnosti, je pripravené Centrum bezpečnej jazdy so školou šmyku a kurzami jázd rôzneho zamerania a náročnosti. Po aktívnom výkone si môžete dopriať obed či večeru v Hoteli Ring***, ktorý zároveň ponúka 47 izieb a wellness so saunami a bazénom.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri