Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hirvonen svoje dva roky v Citroene neľutuje

Wednesday, 08. 01. 2014 - 13:07, Zdenka Frývaldská   

Hirvonen svoje dva roky v Citroene neľutuje

Mikko Hirvonen sa po dvoch rokoch v Citroene vracia do Fordu. Aj keď počas nich vybojoval len jedno víťazstvo, veľa sa toho naučil.

 

Vladislav Maschl;dsc-6640.jpg

"Nikdy by som nepovedal, že tie dva roky v Citroene boli stratou času. Veď v sezóne 2012 som bol druhý v šampionáte, v rámci tímov sme získali titul a niekoľkrát som stál na pódiu. Bolo to pre mňa niečo nové, môcť štartovať v inom tíme ako M-Sport a dalo mi to veľa skúseností. Videl som ako premýšľa iný tím o aute či o tomto športe," prezradil Fín.

Vladislav Maschl;dsc-3286-1.jpg

Jediné, čo Hirvonen v Citroene kritizoval, bolo zastavenie vývoja DS3 WRC. Verí, že to bol jeden z faktorov, ktorý ovplyvnil vývoj tímu. "Bolo mi ľúto, že tím zastavil vývoj tohto auta, keď zístil, že nemá šancu na titul. Vtedy som pocítil, že rally už nie je jeho prioritou. Navyše prišiel silný Volkswagen, ktorý bol krok pred nami. Ďakujem za tie dva roky, ale moja budúcnosť je niekde inde," dodal Hirvonen pre Autosport.

scoo

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri