Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hirvonen na testoch havaroval

Friday, 11. 01. 2013 - 22:00, Zdenka Frývaldská   

Hirvonen na testoch havaroval

Väčšina posádok svetového šampionátu v rally počas týchto dní vrcholí s prípravami na Rallye Monte-Carlo. Jednou z nich je aj dvojica Hirvonen - Lehtinen, ktorá počas posledného dňa testovania havarovala.

 

hirvonen-1.jpg

Už budúci týždeň na Rallye Monte-Carlo odštartuje nový ročník World Rally Championship, na ktorom nebude chýbať ani fínska dvojka Mikko Hirvonen - Jarmo Lehtinen. Rovnako ako v tejto sezóne, odštartuje s vozidlom Citroen DS3 WRC a za tím Citroen Total Abu Dhabi WRT. Počas dnešného posledného dňa testovania sa nevyhla jednej nepríjemnej udalosti a to havárii, ku ktorej došlo pri rýchlosti približne 100 km/h. "Išli sme na slikoch, po pravej strane cesty, keď som na zlomok sekundy opustil vyjazdenú stopu. Vyšli sme mimo cesty a asi trikrát sme sa prevrátili cez strechu. Bol som veľmi šťastný, keď sme boli naspäť na ceste. Nie je to ten najlepší začiatok roka, no šťastie je aspoň to, že to bol posledný deň testovania", uviedol jazdec podľa portálu rallynews.pl.

hirvonen-2.jpg

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri