Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hirvonen chce v Austrálii skompletizovať hetrik

Monday, 05. 09. 2011 - 18:31, Katarína Ďurecová   

Hirvonen chce v Austrálii skompletizovať hetrik

Mikko Hirvonen je víťazom posledných dvoch ročníkov Rally Australia, ktoré sa uskutočnili v rokoch 2006 a 2009. Po ročnej pauze, ktorá bola zapríčinená alternáciou Rally Australia s Rally New Zealand, by Fín na svoje predchádzajúce víťazstva rád nadviazal a skompletizoval hetrik.

„Toto podujatie mám skutočne rád, naposledy sa tu odohrala pekná bitka a ja som nakoniec dokázal zvíťaziť a rád by som tu vyhral znovu. Musím stále bojovať a s dvoma asfaltovými rally pred nami bude zisk titulu veľmi ťažký, takže určite - v Austrálii sa rozhodne pobijem o víťazstvo", hovorí Hirvonen, ktorému naposledy v Austrálii dopomohla k víťazstvu dodatočná minútová penalizácia Sébastiena Loeba. Na austrálskom podujatí majstrovstiev sveta sa Loebovi v porovnaní s inými podujatiami príliš nedarí (vyhral tu len raz v roku 2004), čo určite bude chcieť využiť nielen Hirvonen, ale i iní jazdci.

Monica Parisotto;hirvonen-lehtinen_3.jpg

Mikko Hirvonen (a taktiež i Ford) túto sezónu dokázal Sébastienov na ich Citroenoch DS3 WRC poraziť len raz - na úvodnom podujatí tohto roku v zasneženom Švédsku. Dokáže to po ôsmich nevydarených pokusoch vo svojej obľúbenej Austrálii konečne prerušiť kraľovanie Citroenu?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri