Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Breen v Španielsku s Fiestou S2000, taktiež by sa ešte chcel objaviť v IRC

Monday, 05. 09. 2011 - 21:37, Katarína Ďurecová   

Breen v Španielsku s Fiestou S2000, taktiež by sa ešte chcel objaviť v IRC

Craig Breen, ktorý pri svojom debute v IRC oslnil výborným siedmym miestom na Barum Czech Rally Zlín, pomýšľa na ďalšie štarty v tomto šampionáte. Okrem toho už Breen potvrdil svoj štart na španielskej rally, kde nastúpi s Fordom Fiesta S2000. V Španielsku totiž nebudú bojovať o body jazdci WRC Academy, čo je tento rok Breenova priorita a rád by v tejto kategórii získal titul.

„Výborné správy, s našou Fiestou S2000 budeme štartovať na RACC Rally Spain v rámci SWRC a budeme môcť do tohto šampionátu i bodovať! Už sa nemôžem dočkať, je to úžasná rally", vyjadril sa na svojom twitteri očividne z celej veci nadšený Breen.

Katarína Ďurecová;img-2751-4.jpg

Okrem toho sa Craig Breen po úspešnej Barum Rally vyjadril, že by sa rád zúčastnil ďalších podujatí po IRC. „Finančná stránka veci je to, čo je zložité. Bolo by hlúpe začať si teraz o sebe príliš veľa namýšľať. Okej, získal som siedme miesto celkovo v IRC, ale stále je tu šesť chlapíkov predo mnou, ktorých chcem poraziť a je pred nami ešte dlhá cesta na to, aby sa to stalo. Rally sa venujem iba tretí rok", hovorí Breen o IRC.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri