Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hayden Paddon chce titul SWRC (+ videá)

Monday, 30. 01. 2012 - 20:30, Katarína Ďurecová   

Hayden Paddon chce titul SWRC (+ videá)

Úradujúci šampión PWRC Novozélanďan Hayden Paddon sa bude tento rok usilovať o zisk titulu v kategórii SWRC. Štartovať bude za volantom Škody Fabie S2000 pripravovanej španielskym tímom ASM Motorsport.

„Som nadšený zo svojho prechodu k Super 2000, je to úžasná príležitosť. Mal som to šťastie pred pár mesiacmi v Európe otestovať Škodu Fabia S2000 a zistil som, že je to úžasné auto. Špeciál S2000 je čistokrvné pretekárske auto a ide vlastne o WRC bez aerodynamiky a turba", hovorí Paddon.

Facebook - Hayden Paddon;

„Niekoľkí z najdôležitejších ľudí z tímu ASM Motorsport v minulosti pracovali pre tímy Škoda a Seat  a sú z nášho projektu veľmi nadšení. Cieľom celého tímu je vyhrať  šampionát", dodáva úradujúci šampión PWRC.

Paddon už má za sebou i prvé testy so svojou novou Fabiou S2000, ktoré sa boli v Španielsku na šotoline a z ktorých dve veľmi pekné onboard videá si môžete prehrať po kliknutí na nasledujúce dve fotografie:

Vladislav Maschl;mg-9080.jpg

„Cieľom tohto testu bolo spoznanie nového auta ešte predtým, ako vyrazíme do Švédska. Po chvíli som sa za volantom cítil dobre. Skúsili sme rôzne nastavenia a ich vplyv na správanie auta a auto na ne reagovalo veľmi dobre", hovorí 24-ročný Paddon, ktorý zo snehovými rally zrejme príliš veľa skúsenosti nemá.

„V niekoľkých ďalších dňoch auto dostane i svoj dizajn, stane sa tak pred našou cestou do Nórska, kde nás čakajú testy na snehu. Nemôžem sa dočkať toho, že budem znovu za volantom, ale teraz ma ešte čaká veľa rôznych úloh aj samotná príprava na Rally Sweden, kde sme nikdy predtým ešte neštartovali", uzatvára Paddon, ktorý i tento rok bude pokračovať so spolujazdcom Johnom Kennardom.

Facebook - Hayden Paddon;

Paddona tento rok okrem Švédska uvidíme za volantom jeho Škody Fabie S2000 i v Portugalsku, domácom Novom Zélande, Fínsku, Veľkej Británii, Francúzsku a Španielsku.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri