Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Hänninen a Kopecký odštartujú na 100. Rally Monte Carlo

Friday, 19. 11. 2010 - 15:27, Martin Kozák   

Hänninen a Kopecký odštartujú na 100. Rally Monte Carlo

Rok 2010 bol pre továrenský tým Škoda Motorspor v seriáli IRC ako vysnívaný. Dva tituly, jeden v hodnotení jazdcov, ktorý získal Juho Hänninen a druhý titul v hodnotení značiek pre samotný tým potvrdili, že Škoda Motorsport urobila veľký krok vpred. Kritika zo strany súperov však neubrala na chuti českej značke súťažiť a vyhrávať. Škoda Motorsport sa tak zúčastní na Rally Monte Carlo 2011, ktorá bude zároveň aj jubilejným stým ročníkom. Do Škoda Fabia S2000 sa posadia samozrejme Hänninen s Markkulou a Kopecký so Starým.

Tibor Szabosi;co8c4069.jpg

„Štart na Rally Monte Carlo má pre nás zvláštny nádych, v roku 2009 sme sa tu prvýkrát predstavili s autom Fabia Super 2000. Bude sa jednať o stý ročník a Škoda Auto bude v nasledujúcom roku sláviť 110 rokov svojich aktivít v motoristickom športe. To je určite zaujímavé spojenie. Táto rally patrí k tomu najlepšiemu, čo svet motoristického športu vôbec ponúka a uspieť na nej je veľkou motiváciou." Povedal Michal Hrabánek, šéf týmu Škoda Motorsport.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri