Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Andreas Mikkelsen do Škody UK

Thursday, 11. 11. 2010 - 21:43, Katarína Ďurecová   

Andreas Mikkelsen do Škody UK

Po tom, ako bolo oznámené, že Guy Wilks, ktorý strávil túto sezónu v Škode UK, naharadí Krisa Meeka v Peugeote UK, začalo sa logicky špekulovať o tom, kto bude pretekať budúci rok za Škodu UK. V médiách sa spomínali viaceré, poväčšine britské mená ako napríklad Alister McRae, Keith Cronin alebo Adam Goud, ale nakoniec je všetko úplne inak - za Škodu UK bude budúcu sezónu jazdiť mladý a talentovaný Nór Andreas Mikkelsen.

„Som rád, že sa môžem stať súčasťou rodiny Škoda a mám možnosť sa v tíme Škoda UK zúčastniť šampionátu IRC v roku 2011. V mojej kariére sa jedná o veľký krok a za cieľ si dávam zisk titulu - nič viac, nič menej", vyjadril sa Mikkelsen, ktorý tak v boji o titul vyzve jazdcov továrneho tímu Škody a Peugeotu UK.

andreasmikkelsen.no

Andreas Mikkelsen naposledy ukázal svoju rýchlosť iba pred pár dňami na Cypre, kde vyhral Golden Stage Rally, ktorá sa konala bezprostredne po Rally Cyprus. Dva týždne predtým si pripísal na svoje konto svoje vôbec prvé pódiové umiestnenie v IRC, keď v Škótsku skončil druhý.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri