Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Hamilton oslavuje jeden zo svojich najlepších kvalifikačných počinov

Saturday, 12. 05. 2012 - 19:00, Eva Rihová   

Hamilton oslavuje jeden zo svojich najlepších kvalifikačných počinov

Lewis Hamilton sa teší z ďalšej skvelej kvalifikácie na jeho konte a dokonca nešetrí slovami ako " jedna z najlepších".

Majster sveta z roku 2008 sa na prvú štartovaciu pozíciu postaví v tejto sezóne už po tretí raz, no jeho maximom je zatiaľ len tretie miesto na stupňoch víťazov. Prelomí v Španielsku túto nie príliš lichotivú bilanciu ?

lewis-hamilton.jpg

Lewis Hamilton predviedol na španielskej trati Catalunya dych-berúce kolo, ktoré dokázal stiahnuť ako jediný z 24 jazdcov pod 82 sekúnd. Meraný čas sa zastavil na hodnote 1:21.707, a tak má britský pilot oprávnený dôvod na radosť. "Bola to pre mňa fantastická kvalifikácia, som veľmi, veľmi, veľmi štastný. Je to jedna z najlepších kvalifikácii aká sa mi kedy podarila, podelil sa o spokojnosť Hamilton. " Skvelá práca od chlapcov v garáži a veľká vďaka aj chlapcom v továrni, ktorí priniesli vylepšenia na auto. Monopost vyzerá byť výborný. Myslím, že je to super deň pre tím. Cítim sa fantasticky, cítim sa veľmi, veľmi šťastný. Obvykle môžte byť so svojou pozíciou spokojný, no pre niektoré dôvody je to niekedy ešte o niečo lepšie ako pri ostatných pole positions, pretože vám ide o perfektnú pozíciu. Vtedy máte neuveriteľné pocity", pokračuje v pozitivných vyjadreniach.

14579.jpg

Hamilton aj na základe doterajšieho priebehu sezóny neočakáva zajtra jednoduché preteky. " Som si oveľa viac vedomý toho, že ma čaká zajtra náročná veľká cena aj s týmito chlapcami, ktorí sú neuveriteľne rýchli a ešte ako komplikované to v tomto ročníku je. Veľa by to pre mňa znamenalo, ak by som zajtra v Španielsku zvíťazil. Vždy to tu bolo pre mňa dobré miesto, krásne počasie, ľudia sú neskutoční a navyše podpora sa rok od roka zväčšuje, čo je pre mňa veľké potešenie. Vyhrať tam, kde mám tak obrovskú fanúšikovskú základňu by bolo fantastické."

14578.jpg

Po svojom vydarenom kvalifikačnom kole ostal však Lewis Hamilton stáť na trati a keďže všetci jazdci sú povinní po kvalifikačných bojoch zakončiť svoje snaženie v boxovej uličke, situáciou sa bude riaditeľstvo pretekov ešte zaoberať. "Zastavil som na trati. Nemám tušenia prečo", ukončil rozhovor 27-ročný britský pilot. Podľa bezprostredných vyjadrení McLarenu išlo o problémy technického charakteru.

05f1gpspain33091.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri