Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Guy Wilks a jeho problém so spolujazdcom..

Friday, 07. 01. 2011 - 09:39, Katarína Ďurecová   

Guy Wilks a jeho problém so spolujazdcom..

Guy Wilks počas svojho testu na Rally Monte Carlo, musel riešiť jeden závažný a zároveň celkom kuriózny problém. Kvôli sneženiu boli vo Veľkej Británii poväčšine uzavreté letiská a Wilks bol jedným zo šťastnejších, keď jeho let nebol zrušený. Jeho spolujazdec Phil Pugh už ale toľko šťastia nemal a na test sa dostaviť nemohol a tak Wilks ostal bez spolujazdca, bez ktorého sa toho moc natestovať nedá.

Wilks ale nechcel prísť o príležitosť testu s Pegueotom 207 S2000 a tak nakoniec zavolal spolujazdcovi Bryana Bouffiera Xavierovi Panserimu, či bu mu počas testu nemohol robiť spolujazdca on. „Môj let bol jeden z posledných, ktoré boli povolené, ale Philov bol zrušený a tak sa nemal ako dostať na test. Strávil som dve a pol hodiny telefonovaním a vymýšľaním náhradného plánu a našťastie Xavier súhlasil s tým, že po teste s Bryanom bude navigovať aj mňa. Odviedol skutočne veľmi, veľmi dobrú prácu, najmä keď vezmete do úvahy fakt, že priznáva, že nie je príliš sebavedomý v komunikácii v angličtine", hovorí o celej situácii Guy Wilks.

Tibor Szabosi;t2c8761.jpg

Test sa uskutočnil v blízkosti francúzskeho Valence, ktoré sa nachádza iba kúsok od Monte Carla a pre Guya Wilksa to bol zároveň vôbec prvý test s Peugeotom 207 S2000.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri