Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Bouffiera teší Meekova podpora, jeho cieľom je získať titul v IRC

Thursday, 06. 01. 2011 - 20:06, Katarína Ďurecová   

Bouffiera teší Meekova podpora, jeho cieľom je získať titul v IRC

Kris Meeke sa pred nedávnom v interview (celé interview si môžete prečítať v tomto článku) pre oficiálne stránky Intercontinental Rally Challenge vyjadril, že hlavnými kandidátmi na titul pre budúci rok sú podľa neho Jan Kopecký, Andreas Mikkelsen, Thierry Neuville, Freddy Loix a Bryan Bouffier. (Zaujímavosťou je, že Meeke vôbec nespomenul svojho nástupcu v tíme Peugeot UK, Guya Wilksa.)

Bryana Bouffiera toto vyjadrenie Meeka veľmi teší: „Som veľmi rád, že Kris ma na mňa takýto názor. Aj keď sme proti sebe nepretekali často, očividne si všimol, že som rýchly a to ma teší. Aj napriek tomu, že neviem, čo bude po Rally Monte Carlo, mojím cieľom je absolvovať celý program a vyhrať titul. Preto potrebujem ukázať svoju rýchlosť a to, že ju dokážem zvládnuť", sebavedomo hovorí Bryan Bouffier.

Luboš Kubele;boufier99-jpg.jpg

Bouffier sa taktiež rozhovoril aj o Rally Monte Carlo: „Táto rally nie je nikdy ľahká a veľmi dôležitá je tá správna voľba pneumatík. Nemám s tým príliš veľa skúseností, ale som vo fantastickej pozícii, pretože mám za sebou dobrý tím s ďalšími dvoma výbornými jazdcami a ja som veľmi motivovaný a plný sebadôvery."

Radek Vojtěchovský;img-2544.jpg

Bouffier taktiež absolvoval trojdňový test na Rally Monte Carlo. Test sa odohrávla na juhu Francúzska a prvý deň sa odohrával na suchom asfalte a neskôr testoval Bouffier na sehu. „Bola to dobrá príprava na rally, pretože sme auto dokázali veľmi dobre na podmienky, ktorú tu panovali. Taktiež to bolo pre mňa veľmi dobré, pretože nemám až takú skúsenosť s jazdou na snehu", zhodnotil test Bryan Bouffier.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri