Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Gronholm: Myslel som, že môj rekord vydrží večne

Saturday, 20. 08. 2011 - 14:42, Katarína Ďurecová   

Gronholm: Myslel som, že môj rekord vydrží večne

Marcus Gronholm dlho držal rekord v najtesnejšom víťazstve vo WRC. Pri pamätnej Rally New Zealand v roku 2007 totiž porazil druhého Sébastiena Loeba len o tri desatiny sekundy. Niet divu, že si Gronholm myslel, že tento rekord mu bude patriť naveky.

Tento rok ale o svoj rekord prišiel. Stalo sa to na Rally Jordan, kde Sébastien Ogier porazil druhého Jariho-Mattiho Latvalu ešte tesnejším rozdielom - o rekordné dve desatiny sekundy.

Martin Trenkler;_e8z1406.jpg

„Naozaj som si nemyslel, že by toto niekto mohol poraziť", vyjadril sa pred pár týždňami Gronholm. „Je neuveriteľné, že teraz je to už len dve desatiny sekundy - a možno i to bude porazené. Je to trochu smutné, že som o ten rekord prišiel, ale vtedy som bol najmä rád, že som vyhral. Bolo to moje posledné víťazstvo", dodáva Gronholm, ktorý po sezóne 2007 ukončil kariéru vo WRC.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri