Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Gondova slovenská premiéra s novou formulou

Wednesday, 18. 08. 2010 - 09:35, Miroslav Majláth   

Gondova slovenská premiéra s novou formulou

Banskobystričan Richard Gonda sa so svojou formulou Renault ešte nemal možnosť slovenským divákom predstaviť. Stane sa tak v rámci nadchádzajúcich pretekov na Slovakia Ringu. Navyše Sophidea Racing Team v spolupráci s Křenek motorsport pre Richarda pripravil práve na domáce preteky jedno prekvapenie a Rišo bude mať možnosť jazdiť na novom type Formule Renault.

Copyright free;3z9d8272.jpg

Richard Gonda sa v tohtoročnej sérii Carpathian Cup zúčastňuje so starším typom Formule Renault. Slovenský okruh Slovakia Ring si Richard vyskúšal už počas testovania približne pred mesiacom a pol.

Copyright free;2010necosch40-8.jpg

„Okruh je veľmi pekný a technický . Počas testovania som mal možnosť vyskúšať moje hranice a hranice formule. Spravil som nejaké časy a uvidíme aké časy bude robiť konkurencia v kvalifikácii."


Copyright free;2010necosch40-18.jpg

O možnosti vyskúšať v rámci nadchádzajúcich pretekov nový typ formule Renault Richard pokračoval: „Črtala sa možnosť vyskúšať si jazdu v novej formule začiatkom augusta v Moste, nakoniec to nevyšlo. Budem rád keď sa to podarí teraz a navyše pred domácim publikom. Model 2010 má výkonnejší motor, sedemstupňovú prevodovku a lepšiu aerodynamiku. Prvýkrát do nej usadnem až tesne pred pretekmi v rámci voľných tréningov."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri