Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Sládečkov slovenský reparát

Wednesday, 18. 08. 2010 - 10:29, Miroslav Majláth   

Sládečkov slovenský reparát

33. Cena Slovenska pretekov automobilov na okruhu sa už nezadržateľne blíži. Už vo štvrtok na celé jazdecké pole čakajú voľné tréningy. Filip Sládečka si už mal možnosť vyskúšať tento okruh nielen v rámci testovacích jázd, ale aj naostro v rámci pretekov, ktoré sa tu konali začiatkom mesiaca júl. V nich však Filip prešiel iba dve kolá a následne prišla technická porucha vozidla.

Martin Trenkler;mg-9760.jpg

Po odjazdení polovice sezóny z deviatich podujatí vyhral v rámci šprintových pretekov divízie D4 nad dva litre celkovo sedem. V priebežnom hodnotení mu v už spomínanom seriáli patrí prvá priečka so ziskom 140 bodov. Navyše v priebežnom hodnotení absolútneho poradia okupuje Filip druhú priečku, do tohto hodnotenia sa však započítavajú aj vytrvalostné preteky. Z nich však Filip absolvoval však iba jedno podujatie z trojice už odjazdených.

Tibor Szabosi;co8c2312.jpg

Na nadchádzajúcich pretekoch na Slovakia Ringu sa Filip predstaví vo všetkých plánovaných pretekoch. V oboch, či už sa jedná o šprintové, ale aj vytrvalostné preteky usadne do vozidla Audi A4 špecifikácie DTM z už spomínaného Bohemia Racing Teamu. Filip nám pred odjazdom na Slovakia Ring povedal: „V rámci posledných troch pretekoch, či už to bolo na Slovakia Ringu začiatkom júla, ale aj teraz pred dvoma týždňami v Moste, moje vozidlo prenasledovali technické poruchy. Dúfam, že v nadchádzajúcich pretekoch sa mi všetky poruchy vyhnú a ja si už konečne budem môcť dobre zajazdiť. Konkurencia je síce veľmi silná, ale budem sa snažiť podať čo najlepší výkon."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri