Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

GMD Invest Rally Team už zajtra v Košiciach

Wednesday, 12. 10. 2011 - 23:53, Daniel Mandzi   

GMD Invest Rally Team už zajtra v Košiciach

Posledné podujatie DMACK Tyres Rally 2011, 37. Rally Košice odštartuje aj naša posádka Ľubo Eliáš - Pavol Kušnier na Mitsubishi Lancer EVO III.

 

Tibor Szabosi;co8c5768-4.jpg

GMD Invest RALLY TEAM bude v Košiciach reprezentovať aj druhá posádka v zložení Tibor Šamo - Jozef Tischler na Citroene Saxo. Posledná súťaž v Košiciach je aj domácou pre Košický GMD Invest RALLY TEAM a aj prostredníctvom týchto posádok bude chcieť tým zaujať čo najviac vo výsledkovej listine.

Tibor Szabosi;t2c0810.jpg

Po úspešných pretekoch v Ostrej Lúke (PAV) má tak posádka Eliáš - Kušnier k dispozícií overené nastavenie autá a tak zo skúsenosti a poznatkov zistených na kopci v Ostrej lúke môže posádka ťažiť po oba súťažné dni 37. Rally Košice. Ako pozitívum môžeme označiť aj znalosť tratí v okolí Košíc a veríme, že v piatok aj v sobotu uvidíme Ľuba a Paľa na ich bielom „Mišiaku" na všetkých RS. V silnej konkurencii poľských jazdcov nebude ľahké uspieť aj na domácich tratiach a svoju rolu zohraje aj počasie.

Tibor Szabosi;co8c9851-3.jpg

Už dnes posádka vyrazila na obhliadku jednotlivých RS, ktoré sú zaradené do programu 37. Rally Košice. GMD Invest RALLY TEAM môžete vidieť na slávnostnom štarte 37. Rally Košice, ktorý sa začne vo štvrtok o 17.00 na Hlavnej ulici v Košiciach. Veríme, že po oba súťažné dni budú obe posádky reprezentovať náš GMD Invest RALLY TEAM v tom najlepšom svetle. Príďte podporiť náš GMD Invest RALLY TEAM, posádky Ľubomír Eliáš - Pavol Kušnier na Mitsubishi Lancer EVO III a Tibor Šamo - Jozef Tischler na Citroene Saxo.

Tibor Szabosi;co8c5894-4.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri