Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

GMD Invest RALLY TEAM už tento víkend na Jahodnej

Monday, 06. 06. 2011 - 07:39, Daniel Mandzi   

GMD Invest RALLY TEAM už tento víkend na Jahodnej

Prestávka v seriáli automobilových súťaži rally sa dá využiť rôznymi spôsobmi, no najlepšie je ostať v „strehu" a nezaspať na vavrínoch. Mnohý rally jazdci berú preteky automobilov do vrchu ako tréning, zábavu a opätovné spoznanie auta, s ktorým súťažia. Neje tomu inak ani v prípade Ľuba Eliáša a jeho Mitsubishi Lancer EVO III.

Tibor Szabosi;co8c9939-2.jpg

Už tento víkend odštartuje Ľubo so svojim Lancerom na domácom podujatí, ktoré usporiada Košický AMK, s názvom Moris Cup Jahodná 2011. Po Rally Prešov a technických problémoch s prevodovkou sa nepodarilo spojazdniť a pripraviť auto v pravý čas na Rally Tríbeč a Ľubo spolu s Paľom mali tak nútenú prestávku. Dôvodom bolo nedodanie náhradných dielov potrebných pre opravu prevodovky.

Tibor Szabosi;co8c0337-3.jpg

Na štart Košického kopca je však auto pripravené a s nim aj Ľubo Eliáš, ktorý túto trať dokonale pozná a teší sa na víkend a porovnanie sa s kopcovými špecialistami. V mene GMD RALLY TEAM-u pozývame všetkých fanúšikov, aby prišli povzbudiť náš GMD Invest RALLY TEAM už tento víkend na „Košický kopec", Moris Cup Jahodná 2011.

Tibor Szabosi;co8c5342-3.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri