Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

GMD Invest RALLY TEAM po menšej prestávke opäť na kopci

Tuesday, 20. 09. 2011 - 20:07, Daniel Mandzi   

GMD Invest RALLY TEAM po menšej prestávke opäť na kopci

Po menšej prestávke sa na súťažných tratiach, konkrétne PAV Ostrá Lúka, objaví dvojica jazdcov GMD Invest RALLY TEAMU Ľubo Eliáš a Tibor Šamo. Mitsubishi Lancer EVO III a Citroen Saxo budú reprezentovať GMD Invest RALLY TEAM už tento víkend na podujatí PAV v Ostrej Lúke.

Tibor Szabosi;co8c0393-1.jpg

Aj keď Rally Lubeník nevyšla pre poruchu turba na Ľubovom Lanceri podľa Ľubových predstáv a zabránila tak druhému miestu v triede na Rally Lubeník, po dňoch strávených prípravou auta sa Mitsubishi Lancer EVO III pripravilo a je v zrelej forme a pripravené bojovať na tratiach PAV a Rally. Technika v Lubeníku zlyhala no jazdec určite nie a bolo to vidno na tratiach Rally Lubeník cez pekné prejazdy a dravú jazdu a tým potešenie fanúšikov GMD Invest RALLY TEAMU. Auto je však v poriadku a v plnej sile pripravené na tento víkend bojovať o popredné priečky na „kopci" pri Ostrej Lúke. Vylepšenia auta sľubujú vylepšenia v časov. Ostrá Lúka a následne domáca súťaž Rally Košice v októbri, dve podujatia na ktorých môžeme vidieť GMD Invest RALLY TEAM v zložení Ľubo Eliáš a Tibor Šamo na dvoch rôznych autách bojujúcich v dvoch odlišných triedach.

Tibor Szabosi;co8c5670-5.jpg

Veríme, že obe posádky sa predstavia zaujímavou a rýchlou jazdou, v tom najlepšom svetle a potešia oči fanúšikov GMD Invest RALLY TEAMU. Týmto Vás v mene GMD Invest RALLY TEAMU pozývame už tento víkend na Ostrú Lúku a veríme, že nesklameme. Príďte sa pozrieť a podporiť Ľuba Eliáša na Mitsubishi Lancer EVO III a Tibora Šama na Citroene Saxo.

Martin Kozák

Tibor Szabosi;t2c0472-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri