Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Gardermeister bude mať v IRC svoj vlastný tím

Wednesday, 09. 02. 2011 - 14:59, Katarína Ďurecová   

Gardermeister bude mať v IRC svoj vlastný tím

Toni Gardermaister sa zúčastní ďalších podujatí IRC so svojim vlastným tímom TGS. Bohužiaľ, Gardermeister neoznámil koľko podujatí sa zúčastní, respektíve na ktorých podujatiach ho uvidíme.

„TGS je nová značka v motoršporte, ale bola založená na veľa rokoch skúseností. Všetci naši mechanici a inžinieri majú obrovské skúsenosti s rally a pracovali so mnou po dlhý čas na rôznych podujatiach po celom svete. Ich schopnostiam absolútne dôverujem a som si istý, že môj tím je na tej najlepšej ceste zrealizovať všetky moje plány do budúcnosti", vyjadril sa Gardermeister.

Tibor Szabosi;co8c2229-2.jpg

Gardermeister by mal oznámiť svoj program v IRC v najbližších dňoch. Už teraz ale potvrdil to, o čom sa už dlhšie šepkalo - na mieste jeho spolujazdca už neuvidíme Tomiho Tumoninena, ktorý odchádza do rally dôchodku. Po boku Gardermeistera ho nahradí ďalší Fín Tapio Suominen.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri