Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Cesty Thierryho Neuvilla a Nicolasa Klingera sa rozchádzajú

Thursday, 17. 02. 2011 - 13:18, Katarína Ďurecová   

Cesty Thierryho Neuvilla a Nicolasa Klingera sa rozchádzajú

Nicolas Klinger začal navigovať Thierryho Neuvilla na konci roku 2009 - po tom ako získal titul IRC s Nicolasom Vouillozom. Po vyše ročnej spolupráci sa však cesty Neuvilla a jeho francúzskeho spolujazdca Klingera rozchádzajú. Klingera nahradí ďalší Nicolas - tento krát Gilsoul.

„Chcel by som Nicolasovi Klingerovi poďakovať. Je to vynikajúci spolujazdec a jeho čítanie rozpisu je vždy perfektné. Vďaka jeho skúsenostiam a konexiám som sa veľmi posunul vpred, ale už nepotrebujem vedľa seba veľkého brata - on má 35 rokov, ja mám 22. On žije v južnom Francúzsku, ja v Belgicku a tak sa nemôžeme stretávať každý týždeň. Ale s Nicolasom Gilsoulom môžeme", povedal na margo zmeny spolujazdca Thierry Neuville.

Luboš Kubele;neuville95-jpg.jpg

Neuville s Gilsoulom už nejaké skúsenosti má, pretože spolu absolvovali dve podujatia v roku 2009. 29-ročný Gilsoul v minulosti navigoval napríklad Bruna Thiryho.

Svoj program pre túto sezónu by mal Neuville s Gilsoulom, ktorí ostávajú verní Peugeotu 207 S2000 belgického tímu Kronos, oznámiť už zajtra.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri