Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Foto: Dizajny áut Kimiho Raikkonena a Madsa Ostberga

Friday, 04. 02. 2011 - 20:38, Katarína Ďurecová   

Foto: Dizajny áut Kimiho Raikkonena a Madsa Ostberga

Otváracie podujatie sezóny tohtoročnej sezóny WRC je predo dvermi - do štartu Rally Sweden ostáva už iba necelý týždeň a tak sa pomaly na internete objavujú dizajny, prípadne ešte nedokončené dizajny áut, s ktorými budú jazdci štartovať.

Ako prvý si pozrite predpokladaný dizajn Citroenu DS3 WRC Kimiho Raikkonena, ktorý tento rok bude jazdiť za svoj vlastný tím Ice 1 Racing. Na aute ale na prvý pohľad vidno až príliš voľného miesta, preto sa dá očakávať, že Icemanovi na auto, čo sa týka dizajnu, ešte niečo pribudne.

http://twitter.com/#!/Ice1RacingWRC;

http://twitter.com/#!/Ice1RacingWRC;

Druhým predstaveným dizajnom je dizajn Fordu Fiesty RS WRC Madsa Ostberga, ktorý bude tento rok štartovať vo farbách M-Sport Stobart World Rally Teamu. S týmto dizajnom by mal Mad Mads odštartovať na Rally Sweden, ale keďže na aute jasne vidno plochy, ktoré sú označené troma otáznikmi, tak môžeme očakávať, že na auto ešte zrejme pribudnú logá ďalších sponzorov.

http://twitter.com/#!/planetemarcus;

Facebook;

Facebook;

Facebook;



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri