Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Al-Attiyah sa chce zúčastniť Olympijských hier v roku 2012

Saturday, 05. 02. 2011 - 09:37, Katarína Ďurecová   

Al-Attiyah sa chce zúčastniť Olympijských hier v roku 2012

Nassera Al-Attiyaha, ktorý sa momentálne koncentruje na ziska už desiateho víťazstva na domácej Qatar International Rally, ktorá patrí do šampionátu Stredného Východu, tento rok zrejme na medzinárodnej rally scéne neuvidíme tak často, ako tomu bolo po minulé roky.

Al-Attiyaha sme po minulé roky mohli vidieť okrem Dakaru aj v SWRC či v IRC sa tento rok objaví len na vybraných podnikoch SWRC, kde bude štartovať s Fordom Fiesta Super 2000. Dôvodom je príprava na blížiace sa letné Olympijské hry, ktoré sa budú v roku 2012 konať v Londýne, kde by chcel Nasser reprezentovať svoju krajinu v športovej streľbe.

Vladislav Maschl;img-9131-1.jpg

„Dúfam, že sa dostanem do tímu. Je to pre mňa veľmi dôležité a bolo by to nemožné, ak by som absolvoval rovnaký rally program, aký obvykle absolvujem", vysvetľuje víťaz tohtoročnej Rally Dakar, ktorý okrem sveta motoršportu nie je žiadnym nováčikom ani čo sa týka Olympijských hier. V športovej streľbe reprezentoval na Olympiáde Katar už štyrikrát a o tom, že talent rozhodne má svedčí aj štvrté miesto z Atén 2004.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri