Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Ferrari zatiaľ na Hungaroringu najrýchlejšie

Saturday, 29. 07. 2017 - 12:20, Ľuboš Kašický   

Ferrari zatiaľ na Hungaroringu najrýchlejšie

Po voľných tréningoch je na tom s rýchlosťou najlepšie tím Ferrari. Vettel prekonal fúzatý rekord trate Barrichella z roku 2004 a Massu, ktorý ochorel, nahradí šokujúco Paul Di Resta!


Nový traťový rekord na Hungaroringu má hodnotu 1.17,017 a postaral sa o neho Nemec Vettel. Pilot Ferrari prelomil rekord Rubensa Barrichella z famózneho roku červených v 2004-tom o takmer 1,5 sekundu! Popoludní však ideme do kvalifikácie a tam by sa mali časy ešte zlepšiť (dážď nám nehrozí).

fp3-res.jpg

Poradie z dnešného posledného voľného tréningu si môžete pozrieť nižšie a je zjavné, že mercedesom budú chcieť ukazovať výfuky z Ferrari a RedBullu. No aspoň to bude zaujímavejšie.

fe01-16.jpg

Šokujúcou správou však je, že potom, ako tím Williams potvrdil, že Felipe Massa má zdravotné problémy a preteky vynechá, tak ho v kokpite narýchlo zaskočí Paul Di Resta. Lenže 31-ročný Angličan naposledy štartoval na GP Brazílie 2013 a odvtedy si iba párkrát zajazdil v testoch na starších autách. Teraz má Paul nastúpiť rovno v kvalifikácii s novým autom a bude to mať veru poriadne stresujúce. Ešteže nie sú na neho kladené žiadne očakávania. Ale nechajme sa prekvapiť.

wi01-6.jpg

A ešte si prečítajte práve v tejto chvíli vydané oficiálne vyhlásenie tímu WIlliams.

After feeling unwell during practice in Budapest on Friday and Saturday, Felipe Massa will not drive for the remainder of the Hungarian Grand Prix weekend.

Felipe visited the medical centre and the MH EK Honvedkorhaz hospital for precautionary tests on Friday, after feeling unwell and dizzy during FP2. He was cleared to take part in Saturday's practice session by the FIA medical delegate, but he felt unwell again during FP3 and has made the decision to withdraw from the weekend.

Williams supports Felipe's decision and the team will work with him to ensure he makes a full recovery, with a view to return to the race track for the Belgian Grand Prix.

Following this decision, the team's Reserve Driver Paul di Resta will drive alongside Lance Stroll for the remainder of the Hungarian Grand Prix weekend.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri