Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

F1: Tím Sauber v rovnakom zložení aj v sezóne 2012

Thursday, 28. 07. 2011 - 12:00, Eva Rihová   

F1: Tím Sauber v rovnakom zložení aj v sezóne 2012

Duo stajne Sauber, Kamui Kobayashi a Sergio Pérez, urobili v doterajšej časti sezóny dojem, a tak toto zloženie uvidíme pretekať aj v sezóne 2012.

Šéf tímu Peter Sauber: "Máme radosť z oboch našich jazdcov. Kamui tento rok povyrástol do svojej role naozaj skvele. Hoci je to len jeho druhá celá sezóna v F1, berie na seba stále viac zodpovednosti, čo z neho prirodzene spravilo skúsenejšieho pilota v tíme. Sme s ním spokojní rovnako na výkonostnom aj osobnostnom stupni."

523-medium.jpg

"Dostali sme možnosť pracovať s Kamuim v budúcej sezóne, čoho sme sa bez akýchkoľvek pochybností chopili." zakončil Švajčiar Sauber.

Nakoľko je tím spokojný s dvojicou svojich pilotov, pozitívne zmýšľanie má aj čo sa týka šampionátu. Technický riaditeľ Sauberu James Key verí, že môžu tento rok ustrážiť šieste miesto v šampionáte, hoci na druhej strane pripúšťa, že to nebude jednoduché. Zo 7.miesta naň dýcha Force India so stratou 15tich bodov, nič nie je stratené ani pre Toro Rosso. Key tvrdí, že udržať si šieste miesto je reálnym cieľom, avšak si je vedomý konkurencieschopnej rýchlosti Force Indie, čo znamená, že sa máme tešiť na tvrdý boj o každý cenný bodík.

sauber-c30-launch-vale-2011-jl-93.jpg

"Rozhodne spravili krok vpred, a to musíme spraviť i my. Myslím si, že sme mali predovšetkým zlý víkend, z auta sme nevyťažli potrebnú rýchlosť. Neboli sme dostatočne rýchli v týchto podmienkach, a preto verím, že sa to všetko vyrovná v ďalšom víkende." Tím Sauber absolvoval náročné chvíle v Nemecku hlavne kvôli nízkym teplotám a charakteristike trati, ktorá im viac ako nesadla, Jamey Key však nestráca na optimizme a odkazuje, že sa počas GP Maďarska predvedú v lepšom svetle. " Horúci a pomerne široký okruh je pre nás dobrou vyhliadkou. Budeme sledovať trakciu áut, ale mala by to byť, čo sa nás týka slušná trať. Určite lepšia ako táto tu v Nemecku."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri