Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

F1: Prvé neoficiálne zábery Mercedesu W03 + VIDEO

Friday, 17. 02. 2012 - 11:29, Eva Rihová   

F1: Prvé neoficiálne zábery Mercedesu W03 + VIDEO

Tím Mercedes včera absolvoval v dejisku VC Veľkej Británie- na okruhu Silverstone s novým monopostom W03 tzv. 100 kilometrový "shakedown". Hoci na jeho predstavenie si musia priaznivci F1 počkať do 21. februára, prvé neoficiálne zábery auta však môžme vidieť už dnes.

mercedes-w03-silverstone-2012.jpg

K fotografii ponúkame aj video z včerajšieho filmovania. Aj napriek faktu, že možno nový Mercedes zahliadnuť len z diaľky, je jasne viditeľné riešenie prednej časti monopostu, a to charakteristický "schodíkový nos". Mercedes tak v sezóne 2012 nebude žiadnou výnimkou.Tím sa neskôr po testovaní podelil o prvé dojmy aj na sociálnej sieti Twitter: " Sme štastný, že v tejto chvíli môžme oznámiť, že naše nové auto, F1 W03,  dnes absolvovalo svojích prvých 100 kilometrov počas filmovacieho dňa. Nico a Michael zaznamenali každý po 50tich kilometroch, kým Nico odjazdil svoj prvý okruh na novom W03 presne o 10:24 dopoludnia".

Pripomeňme ešte raz, že Mercedes W03 bude slávnostne odhalený 21.februára, t. j. v utorok na okruhu Catalunya.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri