Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Ex-pilot F1 Monteiro: Slováci, príďte na WTCC - nebudete ľutovať!

Wednesday, 11. 04. 2012 - 10:15, Daniel Mandzi   

Ex-pilot F1 Monteiro: Slováci, príďte na WTCC - nebudete ľutovať!

O podujatí Majstrovstiev sveta cestných automobilov (WTCC) na Slovakia Ringu (28.-29. apríla) sme sa bavili s hviezdou tohto šampionátu a bývalým pretekárom Formuly 1 Tiagom Monteirom z Portugalska. Celým menom Tiago Vagaroso da Costa Monteiro jazdí tento rok v tíme Tuenti Racing Team s vozidlom Seat Leon TDi. V minulosti jazdil v F1 za tímy Jordan (2005) a Midland (2006), vo WTCC súťaží od roku 2007 na automobiloch Seat Leon a na svojom konte má 4 víťazstvá v pretekoch.

WTCC;monteiro-esp-13.jpg

Čo je pre teba ako pretekára na WTCC najzaujímavejšie?

TM: Je to predovšetkým o tesnom a vyrovnanom športe v štýle „nárazník o nárazník," o šprintovom charaktere a o celkovej šou, ktorú prináša všetkým. Jednoducho to milujem!

WTCC;monteiro-esp-1.jpg

Podujatie na Slovakia Ringu bude pre teba premiérou na tomto okruhu. Máš o trati už nejaké informácie?

TM: O Slovakia Ringu som počul, že je to výborný okruh! Jeden z mojich jazdcov zo seriálu  GP2 u vás trénoval a rozprával mi samé superlatíva. Snažím sa na Youtube nájsť video zábery z kamier priamo v aute, aby som sa o trati naučil čo najviac!

WTCC;monteiro-esp-race1-2.jpg

Čo by si odkázal slovenským fanúšikom?

TM: Počul som, že Slováci sú nadšené publikum, takže sa už teším, keď sa s nimi konečne stretnem! Slováci, príďte nás podporiť v čo najhojnejšom počte, skutočne nebudete ľutovať - šou bude úžasná! Uvidíme sa už čoskoro!

Martin Trenkler, Media Delegate

WTCC;monteiro-esp-race1-13.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri