Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Evans v Mexiku vyrovnal svoj najlepší výsledok kariéry

Tuesday, 10. 03. 2015 - 13:07, Katarína Ďurecová   

Evans v Mexiku vyrovnal svoj najlepší výsledok kariéry

Elfyn Evans po štvrtých miestach z minuloročných Rally Mexico a Rallye Deutschland končí štvrtý i na tohtoročnej edícii mexickej rally a vyrovnáva tak svoje najlepšie umiestnenie v kariére.

„Som veľmi spokojný s mojim výkonom a so ziskom štvrtého miesta, čím som vyrovnal svoj najlepší výsledok v kariére - je to obrovské pozitívum. Z pohľadu jazdca som bol určite oveľa rýchlejší ako vo Švédsku a na Monte. Hlavným cieľom bolo absolvovať rally bez problémov a v solídnom tempe a myslím, že to sa nám podarilo. Okrem toho, že sme na superšpeciálke trafili nejaké pneumatiky, sme neurobili žiadnu chybu, čo je veľký úspech! Samozrejme, občas to bolo frustrujúce - niekedy sme si nemohli dovoliť na to až tak zatlačiť, aj keď by to išlo - ale najmä v posledný deň by sme tím mohli viac stratiť ako získať," hovorí Elfyn Evans.

M-Sport;134303-evans03mex15sv213-1.jpg

Na záver Evans skladá poklonu mechanikom M-Sportu, ktorí dokázali najprv Tänakovu Fiestu vyloviť z jazera a následne ju i v stanovenom časovom limite opraviť tak, aby bola schopná pokračovať v rally: „Na záver musím povedať, že som skutočne ohromený tým, že tím dokázal dostať „TiTänak" až do cieľa tejto rally. Budem úprimný, bol som jeden z tých, čo si mysleli, že toto auto už asi nikdy jazdiť nebude, ale tím predviedol skutočne neuveriteľnú prácu. Musím vyjadriť obrovský rešpekt všetkým chlapcom z tímu, skutočne sú v tom, čo robia najlepší na svete, čo počas tohto víkendu dokázali."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri