Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Evans dúfa, že ostane v M-Sporte

Saturday, 07. 11. 2015 - 10:01, Katarína Ďurecová   

Evans dúfa, že ostane v M-Sporte

Malcolm Wilson sa nedávno poznamenal, že s tohtoročnými výkonmi svojich jazdcov nie je veľmi spokojný a že Wales Rally GB rozhodne o tom, kto z dvojice Elfyn Evans, Ott Tänak ostane v tíme (viac v tomto článku).

„Už ani neviem ako dlho som pod obrovským tlakom a viem, že sa nemôžem dostať pod ešte väčší tlak," vyjadruje sa k téme svojej budúcnosti Evans a pokračuje: „Chcem v tomto tíme ostať, to je samozrejmé. Myslím, že som zopár krát ukázal, aké sú moje schopnosti a pokiaľ sa to všetko skĺbi, tak moje výsledky môžu byť skutočne veľmi, veľmi dobré."

M-Sport;149121-evans12sp15sv203.jpg

O svojich šanciach na extrémne dôležitej Wales Rally GB sa vyjadril i Ott Tänak: „Na Wales Rally GB som za volantom WRC špeciálu už párkrát štartoval a mám to tam rád, je to rýchla rally. Na šotoline sme rýchli, takže nevidím dôvod, prečo by som nemohol bojovať o pódium."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri