Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Eurovea žila elektromobilmi

Monday, 17. 09. 2012 - 21:21, Daniel Mandzi   

Eurovea žila elektromobilmi

Nerobia hluk, nezapáchajú a navyše ich zaparkujete takmer kdekoľvek. Západoslovenská energetika, a.s. priblížila elektromobilitu širokej verejnosti pri príležitosti Európskeho týždňa mobility. Námestie v Obchodnom centre Eurovea navštívili v nedeľu 16. 9. 2012 stovky nadšencov elektrickej dopravy v jej najrôznejších podobách. Podujatie otvoril a do viacerých aktivít sa zapojil primátor hlavného mesta Bratislava Milan Ftáčnik.

jazda-zrucnosti-2.jpg

Elektromobily, elektrické skútre, bicykle aj kolobežky ovládli v nedeľu 16. 9. 2012 námestie v Eurovei, pričom zaujali stovky jej návštevníkov. Program plný elektrizujúcich zážitkov oslovil malých i veľkých. Starší mali príležitosť zažiť tichú jazdu elektromobilov, elektrických kolobežiek, elektrických skútrov a bicyklov, deti si mohli vyskúšať elektrické roboty či jazdu s elektrickými autíčkami na diaľkové ovládanie.

maly-elektrovodic.jpg

Nechýbali ani súťaže, v ktorých šoféri otestovali svoju zručnosť v jazde na elektromobiloch či v pomalej jazde na elektrobicykloch. Pozornosť desiatok ľudí upútala elektrická formula STUBA Green Teamu, ktorá predviedla svoje schopnosti priamo na námestí. Milkshake či káva pripravená prostredníctvom elektriny vyrobenej vlastnou silou? Mnohí návštevníci neverili, že niečo také je možné, no napriek tomu odchádzali po troche vynaloženej námahy so svojím nápojom. To, že sa všetko nieslo v znamení elektriny, potvrdila aj Street Dance Academy Laciho Strikea so svojím electric boogie workshopom pre deti.

najpomalsia-jazda-na-elektrobicykli.jpg

Úspešný deň, ktorý odštartoval Európsky týždeň mobility, ukončilo žrebovanie veľkej súťaže, do ktorej sa počas celého dňa zapojilo takmer 360 ľudí.

primator-na-elektrickej-kolobezke.jpg

riksa.jpg

primator-vyraba-elektrinu.jpg

publikum.jpg

vyroba-elektriny.jpg

jazda-zrucnosti-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri