Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Duval by sa rád vrátil do WRC, ale bude to ťažké

Wednesday, 24. 11. 2010 - 19:14, Katarína Ďurecová   

Duval by sa rád vrátil do WRC, ale bude to ťažké

Francoisa Duvala sme tento rok mohli vidieť vo WRC iba raz. Bolo to v Nemecku, kde si Duval viedol veľmi dobre, teda až do chvíle, kým nehavaroval, ako je uňho v posledných rally, ktoré absolvoval takmer už zvykom.

„Rád by som opäť pretekal za Ford, ale je to veľmi komplikované. Veľa dobrých jazdcov sedí doma a to je zlé. Chcem opäť jazdiť vo WRC špeciále, ale v súčasnosti je to naozaj veľmi zložité. Tento rok bol veľmi zlý, ale v sezóne 2012 bude vo WRC viac konštruktérov a to by malo pomôcť. Ďalšou možnosťou pre mňa je IRC, ale radšej by som pôsobil vo WRC, pretože som počul, že nové autá sú naozaj výborné", nechal sa počuť nie moc optimisticky znejúci Francois Duval.

Vladislav Maschl;img-1649.jpg

Duval si na svoje konto vo WRC pripísal jedno jediné víťazstvo, keď zvíťazil v roku 2005 s Citroenom v Austrálii. Odvtedy má ale problém zohnať si vo WRC trvalé miesto a objavuje sa len na vybraných podujatiach, ktorých frekvencia klesá.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri