Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Doterajší víťazi sú už prihlásení

Friday, 10. 06. 2011 - 15:40, T. Szabosi   

Doterajší víťazi sú už prihlásení

Organizátor BETI Racing III.Rally Lubeník eviduje prvé došlé prihlášky. Zatiaľ ich nie je veľa, ale medzi nimi sú až aj víťazi prvých dvoch ročníkov lubeníckej rally. S vozidlom Audi quattro sa prihlásil víťaz prvého ročníka Jozef Béreš sen. s českým spolujazdcom Tomášom Klímom. Ten na mieste spolujazdca vymenil Tibora Bernátha, ktorý na tejto rally vystupuje ako spoluorganizátor a aj ako generálny reklamný partner.

Tibor Szabosi;img_0167.jpg

Jozef Bereš jun. ako víťaz druhého ročníka je prihlásený so spolujazdcom Róbertom Mullerom a do Lubeníka prevezú vozidlo najnovšej špecifikácie -ŠKODA FABIA S2000. Obe posádky budú štartovať pod hlavičkou najúspešnejšieho Slovenského teamu STYLLEX MOTORSPORT.

Peter Vranský;ii-rally-lubenik-119.jpg

V zozname prihlásených sú do tejto doby ešte štyri posádky a ďalších päť posádok sa prihlásilo do súťaže Slovenský rally pohár. Aj v SRP je medzi prihlásenými doterajší líder seriálu, tekmer domáci Jozef Kriška s Jánom Bombom a ich Fábiou 1,4.

Tibor Szabosi;co8c6847-3.jpg

Pre posádky ktoré sa zúčastnia BETI RACING III.RALLY LUBENÍK mám jednu, dá sa povedať potešujúcu informáciu. Na celej trati súťaže nebude ani jeden klasický spomaľovací retardér. Samozrejme niektoré odbočky v tvare Y sme na spomalenie použili.

Marek Podobník - predseda organizačného výboru



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri