Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec už tento víkend!

Friday, 18. 06. 2010 - 08:51, T. Szabosi   

Dobšinský kopec už tento víkend!

Vážení motoristickí priatelia,

Dovoľte nám niekoľko hodín pred štartom XXVII. Ročníka pretekov automobilov do vrchu, Dobšinský kopec 2010, pozvať Vás k nám do Dobšinej. Aj napriek krátkosti času sme sa pre pretekárov pripraviť bezpečnú trať čo je hlavný predpoklad úspešného preteku. Všetky, po zime rozbité úseky, boli opravené, trať je vyčistená, odvodnená a pre Vás divákov sme vykosili okolie, aby ste nerušene mohli sledovať zápolenie na trati. Do depa už prichádzajú prvé tímy a celkový počet prihlásených sľubuje zaujímavé súboje na trati.

 Tibor Szabosi;img_3406.jpg

História Dobšinského kopca nepamätá toľko formulových špeciálov, ktoré sú prihlásené na naše podujatie. Okrem celej slovenskej a českej špičky, dnes definitívne potvrdil svoju účasť aj niekoľko násobný držiteľ traťového rekordu Laszlo SZASZ z Maďarska. Ďalšou zaujímavosťou je, na základe nášho pozvania, prítomnosť prezidenta Slovenskej republiky p. Ivana GAŠPAROVIČA na sobotňajšom otvorení pretekov.

Tibor Szabosi;img_2955.jpg

Jediným negatívom pre nás je počasie, ktoré nám podľa predpovedí nebude naklonené ani tento rok. Veríme, že aj napriek tomu si k nám nájdete cestu a odnesiete si od nás pekné športové zážitky. V prípade, že uprednostníte teplo a sucho vašeho domova, tak aj tento rok pripravujeme pre Vás on- line vysielanie na našej internetovej stránke.


Organizačný výbor Dobšinského kopca 2010.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri