Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Dobšinský kopec - pohľad zhora

Saturday, 15. 12. 2007 - 16:54, T. Szabosi   

Dobšinský kopec - pohľad zhoraVrtuľník Flight Service lietal nad hlavami návštevníkov medzinárodného podujatia preteky automobilov do vrchu Dobšinský kopec. Na pretekoch, ktoré sa konali v dňoch od 30. júna do 1. júla 2007, štartovalo 60 áut.


Tibor Szabosi;1t1u5025.jpg

"Tohtoročný Dobšinský kopec ponúkol fanúšikom automobilového športu zaujímavé a krásne momenty," povedal Igor Suško zo spoločnosti Flight Service, majiteľ vrtuľníka, ktorý celý automobilový závod sledoval z oblakov. Igor Suško, bývalý automobilový pretekár a milovník podobných podujatí, ako je Dobšinský kopec, vymenil motoristickú prilbu za vrtuľníkovú. Už dlhšiu dobu poskytuje prostredníctvom Flight Service letecké služby a práce helikoptérami.

Radovan Bries;_mg_8429.jpg

"Bol to pre mňa príjemný pocit sledovať nablýskané a vytunené vozidlá z vrtuľníka, len niekoľko desiatok metrov nad nimi. Som rád, že návštevníkom portálu autosportfoto.sk môžeme sprostredkovať naše zážitky aspoň prostredníctvom fotografií," dodal Igor Suško.

Radovan Bries;_mg_8413.jpg

Flight Service, s.r.o. poskytuje už od roku 1997 letecké práce a služby helikoptérami na Slovensku a v okolitých krajinách. Okrem vyhliadkových letov a leteckej školy pilotov vrtuľníkov sa špecializuje na prenos nadrozmerných bremien a stavbu objektov v neprístupnom teréne. Fotografie boli snímané z vrtuľníka Robinson R22 Beta.

Viac informácií nájdete na www.flight.sk

Fotogaléria z podujatia.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri