Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2015: Užitočné informácie pre divákov

Wednesday, 15. 07. 2015 - 17:58, Miroslav Majláth   

Dobšinský kopec 2015: Užitočné informácie pre divákov

V súvislosti s uskutočnením podujatia Dobšinský kopec 2015 prichádza k nevyhnutným opatreniam, či uzáverám ciest (najmä s ohľadom na očakávané množstvo pretekárov a divákov). S tým súvisí aj logistika na trati a v meste Dobšiná, ktorú vám práve predstavíme.

Obchádzky a obmedzenia v Dobšinej:

DEPO pretekárskych vozidiel bude ako každý rok umiestnené do samotného mesta Dobšiná na ulice Vlčia dolina, SNP, Nová a Námestie Tri ruže. V prípade väčšieho počtu prihlásených pretekárov bude ulica SNP uzavretá až po Hasičskú strážnicu.
Sprievodný program na Námestí Baníkov bude mať za následok veľký nápor na dopravu práve počas ich konania - v piatok 17.7.2015 a sobotu 18.7.2015. V popoludňajších hodinách bude organizátor zabezpečovať parkovanie prichádzajúcich návštevníkov na štyri záchytné parkoviská priamo v Dobšinej. Polícia SR bude monitorovať najmä Zimnú ulicu, tak aby bola zabezpečená jej priechodnosť a vozidlá, ktoré nebudú rešpektovať pokyny a dopravné značenia budú odtiahnuté do areálu Podniku služieb mesta Dobšiná. Usporiadateľ zabezpečí počas sprievodného programu aj spriechodnenie úseku DEPA medzi ulicami Jarkovou a Novou (Potraviny Jednota - autobusová zastávka na bývalom trhovisku).
Sme si vedomí, že hlavne obyvatelia Dobšinej budú určitým spôsobom obmedzení, našou snahou však bude minimalizovať vaše obmedzenia a touto cestou sa vám chceme aj poďakovať za pochopenie a väčšiu trpezlivosť.

dk-2015-logistika-v-meste.jpg

Parkovanie počas tréningov a súťažných jázd:

Ako už tradične, pripravené budú aj záchytné parkoviská pre návštevníkov sobotňajších tréningových a nedeľňajších súťažných jázd. Zo smeru od Rožňavy to budú parkoviská v areáli spoločnosti EUROBUS a jeho okolí (podľa potreby až po odbočku na ulicu P. J. Šafárika. Obyvatelia Dobšinej budú mať umožnený vjazd do mesta po ulici Železničnej a Zimnej. Zo smeru od Popradu a Spišskej Novej Vsi to budú parkoviská v lokalitách „pri Kríži", „Gúgel" a Dobšinská Maša.

Divácke miesta na trati:

dk-2015-logistika-na-kopci.jpg

Organizačný výbor DK 2015

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri