Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2015 pripravený

Friday, 17. 07. 2015 - 19:24, Public relations   

Dobšinský kopec 2015 pripravený

Trať, depo pretekárskych strojov, ale aj prechod ponad trať sú už v Dobšinej pripravené. Zároveň prebieha administratívne a technické preberanie a postupne sa plní aj depo pretekárskych strojov.

Napriek faktu, že všetky prípravy sú už takmer na 100 % organizačný štáb ani v posledných hodinách pred štartom nezaháľa. V tomto momente sa ešte dolaďuje páskovanie v okolí trate, vytyčovanie diváckych zón, či nebezpečných (zakázaných) zón. Rovnako pracovníci vypomáhajú na zoraďovaní súťažných vozidiel v priestorochdepa pretekárskych strojov, ktoré je rozložené v meste Dobšiná. Od dnešného rána zároveň prebieha administratívne, ale aj technické preberanie súťažiacich.

Tibor Szabosi;h7p5967-6.jpg

O tom, čo ešte organizátorov pred zajtrajšími tréningovými jazdami čaká, sme sa spýtali riaditeľa pretekov Marcela Kollárika: "Organizátorský tím už má všetko pripravené, v týchto momentoch naozaj finišujeme iba s poslednými úpravami trate a jej okolia. Včera sme postavili nový prechod ponad trať v priestore prvej zákruty. Pri tomto úkone sme ale museli nadchod trochu prerobiť, keďže sme sa nevedeli dohodnúť s majiteľom pozemku na ktorom v minulosti stál. Je to škoda, myslím si, že preteky európskeho formátu mestu Dobšiná prinesú množstvo výhod a tak ma dosť prekvapil postoj niektorých občanov. Prerobenie nadchodu nás samozrejme bude zase stáť navyše ďalšie financie, ktoré sme radšej mohli použiť na vylepšenie Dobšinského kopca. Nuž aj s takýmito problémami sa musíme vysporiadať. "

Tibor Szabosi;h7p6122-4.jpg

Oficiálny program XXXII. Dobšinského kopca začína síce rozbehol až od piatkového rána, napriek tomu sa mesto Dobšiná postupne zapĺňalo z celej Európy. Ak sa aj vy chcete stať svedkami podujatia zaradeného do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu, stačí ak prídete do Dobšinej v dňoch 18.-19.7.2015.

 DK 2015

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri