Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Dnes končí prihlasovanie s redukovaným vkladom

Thursday, 10. 10. 2024 - 20:16, Public relations   

Dnes končí prihlasovanie s redukovaným vkladom

Štartová listina RALLY LIPTOV 2024 sa pomaly plní a preto je dobré pripomenúť si, že už dnes – 10. októbra 2024 - sa o polnoci skončí možnosť prihlasovania sa s redukovaným vkladom. 

Na Liptove sa koncom októbra očakáva viacero napínavých konfrontácií, v ktorých budú posádky bojovať o najvyššie priečky hneď na niekoľkých úrovniach. Pripomeňme si, že hoci absolútny titul už potvrdila obhajobou topoľčianska posádka bratov Melichárekovcov, tak o druhé miesto sa v tesnom súboji na Liptove popasuje vlaňajší víťaz 11. ročníka Róbert Kolčák a Poliak Zbigniew Gabryš, ktorého už tento týždeň čaká súboj o titul poľského vicemajstra.

T. Szabosi;jm1a4243.jpg

Nádherný záver nás čaká v Slovenskom pohári (SRP), kde po posledných pretekoch v Moldave bojujú o titul koleso na kolese hneď dvaja Prešovčania – Igor Plichta s Tomášom Lukáčom (obaja 110 bodov!). V priebežnom vedení je síce tesne pred nimi ešte Lukáš Braniša (112 bod.), no ten už bude škrtať body, zatiaľ čo Plichta s Lukáčom v priamom súboji pripíšu všetky vyjazdené body a môžu rozhodnúť vo svoj prospech. Nuž a to je len malá ochutnávka toho, čo nás čaká na 12. ročníku Rally Liptova 2024. Ďalšie súboje sa budú odohrávať aj na úrovní tried.

T. Szabosi;asf72460-2.jpg

Štartová listina sa pomaly plní a preto je dobré pripomenúť si, že už dnes – 10. októbra 2024 - sa o polnoci skončí možnosť prihlasovania sa s redukovaným vkladom.  Pripomeňme si, že súťaž sa jazdí v dňoch 25. – 26. októbra 2024 a jej centrom bude Demänovská Dolina. Prihlasovanie prebieha na stránke SAMŠ. Konečná uzávierka prihlášok do súťaže RALLY LIPTOV 2024 je do polnoci v nedeľu 13. októbra 2024.

T. Szabosi;asf71285-3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri