Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Divákov na 2. DeutschMann® Rallye Trebišov poteší aj Peter Nagy so skupinou Indigo

Wednesday, 29. 08. 2018 - 19:58, Public relations   

Divákov na 2. DeutschMann® Rallye Trebišov poteší aj Peter Nagy so skupinou Indigo

Sprievodný program pre najmenších i pre tých väčších pripravujú organizátori na tento piatok a sobotu, počas konania 2. DeutschMann® Rallye Trebišov. Akousi tradíciou sa stáva aj piatkový koncert, ktorý nebude chýbať ani tento rok.

Druhý ročník DeutschMann® Rallye Trebišov sa uskutoční už v najbližšie dni, 31. augusta - 1. septembra. V piatok od 17:30 hod. otvorí súťaž mestská rýchlostná skúška Trebišov - okruh s dĺžkou 2,95 kilometrov. Od 19:00 hod. je na Námestí Boleslava Romana naplánovaný slávnostný štart súťaže a po ňom už aj hudobný koncert. Tento rok si budeme môcť vychutnať skvelého hudobníka Petra Nagya so skupinou Indigo.

Tibor Szabosi;c30i1467-16.jpg

Ťažko by sme hľadali niekoho, kto nepozná jeho meno. Rovnako ťažko by sme hľadali niekoho, kto nepozná jeho legendárny účes. A je asi nemožné nájsť niekoho, kto by nepoznal naspamäť všetky jeho hity. Je to už neuveriteľných 35 rokov, odkedy sa objavil Profesor Indigo a s ním aj Peter Nagy. Za ten čas sa Peter Nagy stal neoddeliteľnou súčasťou slovenskej hudobnej scény a jeho pesničky, napriek svojím rokom, sú neopočúvané a stále rovnako svieže.

Naozaj sa zdá, že s Petrom Nagyom nikdy nezostarnete. Jeho energia sa zdá byť nevyčerpateľná a jeho koncerty sú stále plné čistej radosti z hudby. Bola by preto veľká škoda, ak by ste zostali doma s nohami na stole. Peter si totiž chráni svoje bláznovstvá a nudiť sa určite nebudete ani minútu. Avšak, len pomaly. Peter totiž nie je len skvelý hudobník, ale aj výborný fotograf. Skúste si pozrieť jeho práce, sú plné exotiky a vôní cudzích krajín.

nagy-port-22newasf.jpg

Pri počúvaní prajeme príjemný zážitok a zároveň prosíme divákov, aby pri návšteve tohto podujatia využili parkoviská pred nákupnými centrami Lidl a Kaufland a svoju návštevu si naplánovali pred začatím koncertu.

Pavol Kuspan
a tlačové stredisko 2. DeutschMann® Rallye Trebišov



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri