Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Deň importérov na Slovakia Ringu

Friday, 05. 11. 2010 - 16:51, Ivan Václavík   

Deň importérov na Slovakia Ringu

Vynikajúca vec sa podarila zvolaním zástupcov jednotlivých značiek na Deň importérov na Slovakia Ringu v Orechovej Potôni. Žiaľ, na prvé stretnutie tohto druhu neprišli všetci pozvaní, z technických dôvodov sa nezúčastnila ani najpredávanejšia značka Škoda.

Martin Trenkler;mg-8448.jpg

Na druhej strane v silnom zložení prišiel napríklad importér Hondy, rovnako početné zastúpenie mali aj značky Renault, Alfa Romeo, nechýbali Fiat, Mazda, dokonca tu prezentovali aj indickú značku Tata s pick-upom Xenon, ktorá plánuje v roku 2012 importovať na slovenský trh super lacný model Nano.

Martin Trenkler;mg-8553.jpg

K prítomným sa prihovoril generálny riaditeľ prvého slovenského okruhu Tomáš Vranka, ktorý okrem iného podčiarkol, že čoskoro (november 2010) sa aktivity spoločnosti Slovakia Ring obohatia o Centrum bezpečnej jazdy na štyroch samostatných cvičiskách. Zároveň sa pripravuje offroadová a kartingová dráha s termínom odovzdania do užívania v máji 2012. Vtedy by už mal slúžiť aj hotel v areáli Slovakia Ringu.

Martin Trenkler;mg-8489.jpg

Prítomní si po dobrom obede mohli do sýtosti zajazdiť i na okruhu a vyskúšať si, kde sú silné alebo slabé stránky vozidiel, ktoré predávajú.

Martin Trenkler;mg-8463.jpg

Na okruhu si môže zajazdiť ktorýchkoľvek motorista vo vymedzenom čase po 18. hodine – buď s vlastným autom alebo si môže požičať Hondu Civic Type-R, resp. SEAT Leon Cupra. Za 25 minút jazdenia vlastným autom zaplatíte 30 €, za motocykel sa platí 20 €.

Martin Trenkler;mg-8519.jpg

Fotogaléria z podujatia



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri