Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Čože je to pätdesiatka ....

Saturday, 18. 06. 2011 - 10:00, Miroslav Majláth   

Čože je to pätdesiatka ....

Presne podľa známej pesničky v ktorej sa spieva: „Čože je to päťdesiatka..." žije a pracuje Ľubomír Kleman - manažér RUFA Teamu. Všetci, ktorí Ľubomíra Klemana poznajú bližšie vedia, že nie všetky dni v jeho živote boli iba pokojné a krásne. Boli aj chvíle, keď bojoval s chorobou a neposlušným srdcom, občas ako to už v živote býva, bojoval aj s menšími, či väčšími neúspechmi. Ľubo však vždy do budúcnosti hľadel s optimizmom a ako správny chlap sa so životom vedel poriadne pobiť. Dôkazom toho sú aj úspechy dosiahnuté v osobnom, či pracovnom živote. Jedným z nich je aj vybudovanie rally tímu, ktorý už má za sebou úspešnú päťročnicu a množstvo úspechov nielen na domácich tratiach, ale aj vo svete.

kleman.jpg

Ľubo, dovoľ mi v tejto pre Teba jedinečnej chvíli, za všetkých ktorí Ťa poznáme, popriať Ti hlavne veľa zdravia, šťastia, úspechov a dopraj nám, ale hlavne svojej rodine tú česť, robiť nám spoločnosť ešte ďalších 50 rokov.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri